Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

The Devil’s Candy, filme online subtitrate în Română

The Devil’s Candy, filme online subtitrate în Română

The Devil's Candy    17 Mar 2017

NOT RATED 79 min Filme 2015Filme 2017Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerGroazăHorrorThriller

6.5
IMDB: 6.5/10 9,548 votes

, , , , , , , , ,

1 win & 2 nominations.

USA

290

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...
The Devil’s Candy, filme online subtitrate în Română
Votează 6.4 (80%) 1 voturi

The Devil’s Candy 2017 film online HD subtitrat în Română

Târziu în noapte, într-o casă de la ţară, Raymond Smilie aude o voce. El reacţionează la acest lucru cântând la chitara sa în faţa unui crucifix. Mama lui intra în cameră şi îi scoate chitara din priză. Când Ray spune că motivul pentru care cântă la chitară este ca să nu-l mai audă pe „EL”, mama lui îi răspunde că trebuie să se întoarcă la spital. El continuă să audă vocea şi o ucide apoi pe mama lui.
Ceva mai târziu, casa respectivă este vândută lui Jesse Hellman, un pictor al cărui succes se lasă încă aşteptat. Jesse, împreună cu soţia sa Astrid şi cu fiica Zooey, se mută acolo. După ce se instalează, Jesse începe şi el să audă voci. Inspirat, el realizează o pictură în alb şi negru cu aspecte gothice şi mai apoi se duce cu pictura la o galerie de artă unde Leonard, proprietarul, îi mai refuzase în trecut picturile, însă de această dată el pare să fie mulţumit de ce vede.

Într-o seară, Ray îşi face apriţia şi are o scurtă conversaţie cu Zooey care îi spune că i-ar plăcea şi ei să aibă o chitară ca a lui. Tulburat, Jesse îl alungă pe Ray de pe proprietatea lui. În dimneaţa următoare, Zooey şi Jesse văd chitara lui Ray afară, însă Jesse nu o lasă pe fată s-o păstreze. Între timp, Jesse pictează un tablou cu chipurile distorsionate ale unor copii printre care se află şi unul ucis de Ray cu ceva vreme în urmă.

Urmăreşte online filmul The Devil’s Candy 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: Filme 2015Filme 2017Filme dupa aniFilme GroazăFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerGroazăHorrorThriller

319 total views, 2 views today

The Devil’s Candy, filme online subtitrate în Română
The Devil’s Candy, filme online subtitrate în Română
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Filme asemănătoare

Close